Syampu

Nak tanya syampu apa yang bagus untuk hilang kan kelemumur

12 Các câu trả lời

Syampu apa ja blh Sbnrnya cuma rmbut sng brpeluh so mnyebabkn Kelemumur, jd sllu la cucin kering kn dgn cara btl.. Elak kna tlmapau pns especially yg pakai tudung tu... Mmg kna slu cuci la tu

Saya rambut gugur teruk sebelum ni , lepas try syampu botanical garden anti kelemumur rambut gugur dah tak seteruk dulu , kelemumur pon dh xde. sekarang kat guardian tgh offer buy 1 free 1

5y trước

Kat watson xde jenama ni😅

Selsun blue medicated. Pakai selang sehari. Dh ok cm guna seminggu sekali. Sy guna ni mmg efektif sgt

Kena cuba juga. Lain org lain kesesuaianya.kdg myk rmbt pentg juga. Kna cuba mn y serasi n awk

Ramai cusmter akk suka syampu mustika ratu .cuba lah dr di pasaraya mydin

Selsun blue penutup warna merah. Highly Recommand.

5y trước

Tak sis lepas shampoo lembut je rambut. Tp jangan pakai selalu la. Sy selalu pakai kalau kepala start gatal2 n nampak kelemumur je. Lepas pakai sekali hilang terus. Bila dah hilang boleh guna shampoo biasa balik.

kena try and error. depends pd kita juga

Sy serasi dgn pantene anti dandruff

Selsun blueee 💪🏻

Safi shayla biru.