Bayi berusia 1bln12hari

Hi mommies, nk tnya bayi sy mcm ada kahak . Hari ni plk dia tiba² mcm tak selesa sngt dgn kahak tu , sehingga ssh nk bernafas , bila dia nk bernafas dia trkejut sbb ada bunyi & dia tba² tak leh tdur nmpak mcm x selesa sngt .. sy risauuu lah sbb dh bawa pergi klinik luar .. dh bg ubat titis hidung smpai skrg Masih x sembuh 🥺 mommies yg ada pengalaman blh jelaskn tak ? Knpa mcm tu? &Cara atasi nya? 😭😭

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Kalau masa bayi kena rajin check ada tahi hidung tak. Kena kerap bersihkan. Kadang sebab tahi hidung boleh jadi tersumbat