Nafas baby berkeruh macam ada kahak

Salam hi mommies, baby sy 9 bulan , dah seminggu ni dia bernafas mcm berbunyi keruh sikit mcm ada kahak sy rasa , tapi dia x selsema & dia dia aktif je mcm biasa , mcm mana ye nk hilangkan kahak tu ? Bahaya x eh ? Please kalau ada yg tau tips or any , tqq semua #firstmom

1 Trả lời

Waalaikumussalam wbt Better sis bawak jumla doctor Doctor boleh check dalam tu ada khak atau tak

2t trước

Thankyou sis , sy baru bawak g check doc kata dah cek okay semua its normal n gonna pass soon so biar je nnti baik katanya , hopefully soon okay la