NAK BUKAK BUKU PINK

hi mommies, nk tanya…saya skrg mengandung anak luar nikah dh 16 weeks tapi belum pergi bukak buku pink sbb tgh uruskan hal perkahwinan saya…nk tanya mommies yg ade pengalaman dlm ni perlu ke saya pergi bukak buku pink dulu and mcm mana nk bagitau dkt kk ye?….and nanti anak saya ni kalau dh lahir dlm sijil lahir dia boleh isi details bapak kandung dia ke?…mohon penjelasan dari mommies ii dlm ni ye…thank you🙏🏻 #ingintahu #firsttiimemom

1 Trả lời

Yes please. Perlu sangat untuk kesihatan awak dan baby. Awak walk in KK cakap nak buka buku pink. Inform yang awak ni single mom tapi dalam proses nak kahwin. Nanti nurse explain further procedure kat awak. Nama bapa boleh letak dalam maklumat bapa tapi tak boleh bin/binti untuk anak.

3t trước

Most welcome. 😊 Ya considered late booking. 😅But no worries. Nurse/doktor okay je. Just marah2 manja kenapa lambat buka sebab mereka concern.