Alahan mingu ke-8

Hi mommies . Ni baby first saya . Saya mengalami alahan yang sangat teruk . Ubat tahan muntah yang diberikan tidak lut dengan badan saya . Saya boleh makan dan sangat berselera , tapi asyik muntah je . Lepas muntah , badan akan jadi sangat flat . Saya dah ke hospital private utk mintak admit , tapi doctor kata xperlu . Hari hari saya jadi sangat panjanh sebab saya xselesa dengan badan ni . :( apa perlu saya buat mommies.

1 Trả lời

nak taknak mmg kena hadap juga, mmg tak bole buat apa kalau alahan teruk ni. kalau ni makan sikit tapi kerap, elak makan yg boleh buat muntah, byk kan rehat.