Muntah dan alahan teruk

Mommies.. ada cadangan nak atasi muntah yang teruk. Baru keluar wad 4 hari. Masuk air sebab dehydrated sangat².. ni anak ketiga. Anak 1&2 tak macam ni. Perlukan pertolongan. Ubat tahan muntah makan tapi mual tu sepanjang hari. Bau yang biasa pun rasa nak muntah. Sensitive sangat.

2 Các câu trả lời

mcm Sy😭😭😭 cuma nk tnya masa sis ke hospital sis bgtau apa.. Sy pun energy dan berat drop gila dh ni.. mkn ja kluar balik.. dr bngun pg smpai nk tido mlm asyik baring je.sy ingt nk ke hospital jgk tp xtau nk bgtau apa... nk bgtau nk ambik ubat tahan muntah ke @ bleh ja mntk tmbah air.. alahan teruk sgt Kali ni..

2mo trước

saya sampai demam 5 hari sis.. dehydrated sampai jadi kencing kotor..ada ketone dlam air kencing.. ada sis yg masuk skali dia pergi emergency ckap pregnant and makan muntah. diorang akan check darah n kencing.. doctor akan assess sama ada perlu admit atau drip air ja.. semoga Allah bg kita semua kuat..

Redha dgn ujian kehamilan ni... Memang ada yg alahan teruk walaupun dah warded. Set in mind sementara je ujian ni.. Kuatkan semangat, syukur dan sabar OK.