Nak Tanya

Hi Mommies, Nak tnya, dah dua harini setiap kali pegi tandas nk buang air kecil, mesti ada sedikit darah (macam dalam gambar) dekat panties, semalam daa pegi jumpa dokter scan, scan baru nmpk kantung je, dokter ckp kemungkinan kandungan masi awal, ada ke yg jadi macam ni jgak?

Nak Tanya
1 Trả lời

Dah berapa week sis? .. Kalau kandungan 36++ itu tanda2 utk bersalin sis.. Semoga dipermudahkan utk bersalin ya sis😘

5y trước

Tak smpai 4 minggu lg, scan baru nmpk kantung je. Kena tunggu 4 minggu lg baru dtg scan balik