Pendarahan

Semalam semasa nk buang air kecil, kat panties macam ada darah warna pink pink cmtu. Harini pegi laa jumpa dokter, dokter scan takde pape. Kantung cantik je, just janin belum nmpk lg, sbb kemungkinan usia kandungan belum cukup 4 minggu, tp kalau ikut pengiraan haid, skrg daa 6 minggu. Risau sbb sebelum ni pernah keguguran. Ada Mommies yg sama mcm saya tak? Apa nak buad ye? Dokter suruh tunggu lg 4 minggu baru dtg scan balik.

2 Các câu trả lời

Allahu . Saya pun sekarang mcm puan . Cuma beza minggu . saya sptutnya 7 minggu tapi dokter scan 6 minggu and ada darah2 coklat keluar . Now dh 3 hari keluar 😭 risau sbb pernah gugur sekali

ikut cakap doktor, tunggu 4minggu😌