Bonding ibu & anak

Hi mommies, nak tanya tentang bonding ibu & anak ... selalu klau baby direct menyusu badan bonding akan smkin kuat tp bagaimana utk baby yg menyusu susu ibu tp melalui botol? Adakah cara lain selain direct latch dekat ibu utk menguatkan bonding baby & ibu? Tq.

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Yes it true. Tp klu mommy feeding baby thru fm.. Time feed tu tengok dalam2 matanya. Peluk erat2 dia. D ctula terciptanya bonding mama dgn baby. Ini menurut artikel yg pernh sy baca. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

bole pn. jgn risau.. mcm sy selalu msa susukn ank. suka cium dahi pipi n main tgn ank. berckp2 dgn ank. automatik setiap kali menyusu die akn elus2 jari2 sy. nty tgn die cuba nk pgg muka sy☺️