Bagaimana hendak bonding dengan anak baru lahir

Bagaimana nak bonding dengan newborn terutama ketika menyusu badan buat kali pertama

1 Trả lời

macam saya dlu bby prem doc pakar peads ajar teknik kangroo care...nti bila bby dh slalu dgn kita dan dh tw bau bdn kita..dia mudah tuk menyusu.. cara dia puan masukkn baby dalam baju puan seeloknya lakukan sehari atleast 6jam ... ..ms buat mcmni..jgn pkai bra tw..skin to skin dgn bby..seeloknya pkai baju yg ada butang di depan..senang nak msukkn bby dlm bju dan juga kluarkan bby....nti bby tdo lena je nti.. 😉 #TAPSupermoms