Tahukah anda pentingnya 'bonding time' bersama si kecil?

Hi ibu-ibu semua👋🥰 Tahukah anda betapa pentingnya 'bonding time' bersama si kecil? 'Bonding time' bukan setakat waktu anda berpelukan sahaja dengan si kecil ya. Baca lagi cara lain untuk anda 'bonding time' bersama si kecil di sini. Jangan lupa LIKE & POST PENANDA ya untuk rujukan masa akan datang!

Tahukah anda pentingnya 'bonding time' bersama si kecil?
6 Các câu trả lời

Mmg sgt penting, lps saya sampai rmh je terus pegang dan peluk dia. Lepas saya selesai buat kerja rumah terus bergurau senda dgn dia smpai dia tido.

❤️ bukan jak utk si kecil, anak2 yg lain perlu bonding.. kalau xjeles je.. 🥰

👌👌👍❤❤❤

❤👍

😍