air gula

Hi mommies nak tanya pendapat. Ada member sy hamil 4 bulan, minum air gula. Hari berikut terus bleeding. Lepas 2 hari pergi check kat klinik Swasta tinggal kantung je? Baby dah gugur? dr kata kena cuci rahim. Sy pula minggu depan nak minum air gula. Skrg sy dah trauma dgn ni. Ada tak mummy yg pernah dengar hal mcm ni? Boleh ke air gula gugurkan kandungan?

25 Các câu trả lời

Takde apa pun sis insyallah saya pun dah lepas minum air gula.. Semuanya okey.. Mungkin bukan rezeki dia masa tu 🤗

Airr gula. Kena minum seawal 28 minggu. Tpi rasa nya takde kaitan. Klu ada kaitan, dr tak bagi kita minum air gula

X de kaitan dgn air gula..akk pun 13hb ni kena g minum air gula faktor tua huhu..td br siap buat buku pink 11w.

Itu hanyalah asbab xada kaitan dgn air gula bunda..in shaa ALLAH semoga dipermudahkan ya urusan bunda..

X de rezeki.. air gula x effect pun... Manis ada smpai nak 🤢, gud luck minum air gula👍👍💪

Xda kaitan..sy kna mnum awal 14weeks sbb fmly hstry dm..alhmdulillah xda ap..pgg pda rezki Allah

saya kandungan baru 2bulan lebih haritu elok je minum air gula. tak ada apa apa pun.

Maybe kndungn ye dh xkuat kot bb tu blidng xde pe2 lah jgn risau k Insya Allah

saya 2kali minum air gula sis 14 ngan 15w ok je xde pape masalah...

Kebetulan je tu. Masa minum air gula tu selawat bnyk2 ok😉