10 weeks tak nampak jantung & tak dengar heartbeat

Hi mommies, nak tanya normal ke kalu 10 weeks masih tak nampak jantung & tak dengar heartbeat lg ? Dah 3 doc scan tp tetap sama sahaja . Saya dah mula risau, sedih . Tapi family semua cakap saya tuan punya badan kecil lagi memang nampak kecil lagi tapi saya risau minggu hadapan kalau tak nampak lagi jantung kena induce 😭 Mommies semua ada ke macam ni ?

1 Trả lời

Orgnya nampak x sis? Saya pun jenis bdn kecil. Scan at 10w mmg dh nmpk orgnya sprt kepala, badan, kaki, tgn & heart beat.