INJAP JANTUNG BABY

Hi mommies, saya nak tanya.. ada ke yg kes macam saya ke ye buat detailed scan tapi ijap jantung sebelah tak nampak? Saya buat detailed scan pada 21week tp dua injap jantung belah kiri baby dah nampak cuma 2 injap jantung belah kanan tak nampak lagi. Doktor suruh datang lagi 2 weeks untuk scan semula if tak nampak akan ada further follow up. Saya nak tanya, ada harapan ke ye injap tu untuk nampak? Saya risau dan takut 😭 ni kandungan pertama saya 😢#pleasehelp

2 Các câu trả lời

hai mummy.. sesiapa yg ada pengalamn boleh share dengn mummy ni ya.. InshaAllah doa bbnyk semoga baby normal tk ada masalah.. kkdng tk nmpk sbb dalam perut kita yg tahu sepenuhnya hanya Allah kan.. bnykkn berdoa.. harap 2 minggu lg scan semuanya baik2 saje ya mummy.. semoga mummy n baby sihat2 hendaknya ya 🥰

cuba cari second opinion, buat detail scan dekat klinik luar.