Scan 7 weeks 4 days

Maaf nak Tanya.. normal ke scan 7 weeks nampak macam ni.. tp dengar heartbeat ape semua okay.. cuma risau SBB tak nampak jelas..#firstbaby #ingintahu #bantusharing #firstmom

Scan 7 weeks 4 days
24 Các câu trả lời

7w sis kecik lagi sis , nak nampak besar sikit pun kena tunggu 12w keatas . Ada heartbeat tu dh okay . Dont worry selagi dokte takde inform apa apa

normal sis ✅ dh Ada heartbeat alhamdullilah dh Tu sis ☺️ saya time 7week heartbeat xdpt kesan lgi ghisau Tu lain mcm, skrg alhamdullilah

Normal..dah nampak kantung n baby dlm tu..cuma baby kecil lg mmg nmpk mcm tu je sis..

Yang penting heartbeat ok. Repeat scan lg nanti yer. N pantau takut ada darah ke spotting ke

saya 10weeks baru nmpak mcm nie tapi ada degupan jantung dan doc kata jgn risau selagi ada heartbeat...

normal sis. kalau nk nmpk clear, befpre scan minum bnyak bgi penuh pundi kencing. inshallah clear.

normal sis sbb masih kecil hari tu pun Sya MCM ni baby kecil lagi sekarang alhamdulillah 12w6 hari

Alhamdulillah.. normal.. jelas dh nmpk janin tu.. moge baik2 aje baby.. moge maknye pun sihat2 je

Normal. Belum cukup terbentuk. Dlm app ni ada tunjuk illustration janin terbentuk, ada godek??

normal sis. baby kita sama. 7 weeks nampak itu je. heartbeat ada tapi samar samar lagi :)