upt samar

Hi mommies , nak tanya .. ni positive atau negative ya ? Tq response

upt samar
26 Các câu trả lời

Positif. Kadang2 upt ni lain sikit, dah pregnant pun dia boleh bagi 1line xterang. Cuba scan sis 😊

5y trước

Ouhhh gitu .. upt ni saya check pukul 10pagi .. dah breakfast semua dah 😂

Positif tu..walaupn samar..nk lg terang tggu dlm 1 mnggu..check semula...tahniah...jaga diri...

5y trước

Terima kasih sis sudi response .. insha'Allah 💖

Sama awak dgn sy.. Tp jom kte pegi jumpa doc utk kepastian 😍

5y trước

Dia mmg da nmpk line ni.. Tapi nk xnk kena tggu lagi seminggu dua bagi pekat hcg tu.. Jdi senang doc nk scan or what

Alhamdulillah after a few days .. line makin terang ♥️♥️

4y trước

tq sis .. tengah menunggu hari 😘😘

Weak positif..sis cuba test 2 3ari lagi Dkt borang tu dia tulis ap?

4y trước

Nurul yasmin.. Kalau kt KK mmg macam tu.. Tu nyampah nk pegi.. Baik swasta

Positif....mcm sy jg,lpas dua mggu sy cek blik,dble line dua2 terang

5y trước

Tq...xpa brsbr dn brdoa,kndungan sy dua bulan sdh,,

Positive. Cuma samar², mungkin baru lagi. Try lagi seminggu

5y trước

Welcome

Macam positif. Boleh repeat lagi test lagi.

5y trước

insha'Allah minggu depan saya repeat lagi sis

Tahniah, positive 👏🏻👏🏻👏🏻

Positif tu sis.. tahniahh mcm sy juga sis

5y trước

Tq siss alhamdulillah