Sekadar meluah

Hi mommies. Nak tanya, ada tak yang stress pantang kat rumah mak sendiri? Saya nak balik pantang dirumah, tapi mak berkeras tak bagi sebab baby kecil sangat. Tak smpai 2 bulan lagi. Btw ni ank first. Saya sngt stress duduk sini. Rindunya nak balik rmh dan uruskan baby sendiri. Lagi tenang 😭

11 Các câu trả lời

sy ni x tau la..mse ngndung pon mcm stress .kalau pntang nnt x tau la ..dah la suami free sminggu je..lpastu dah kne pjj..

9mo trước

Sis.. Kalau boleh jangan stress2 time pregnant. Happy2 je. Risau effects kat baby