pantang 14hari

nak tanya saya 14hari berpantang , boleh makan bihun goreng tak . stress pantang dengan mak² ni , laa semua benda tkleh makan 🤣

4 Các câu trả lời

boleh je.. asalkn mkanan tu awk x elergik.. mcm awk mkn mknan tu perut berangin ke.. buat awk gastrik.. mknan tu buat awk rasa gatal2 kt bhagian luka.. try mana yg sesuai dgn awk.. xde salah nya mknan tu.. pemikiran mak2 kita je dah terbiasa dgn pantang zaman dulu2 semua benda x boleh.. jgn stress.. mak kata x boleh jgn mkn dpn dia... kita mkn masa dia xnmpk..

blh ja sis..try n eror..sy bru abis pantang ank ke 5..kalini sy mkn je ap2..klau xngam dgn bdn sy tinggal..alhamdulillah susu bdn meriah..kepala pun xstress

2t trước

kan.. sy pun baru habis pantang anak ke 3 .. sy pantang sendiri.. jd sy masak mkn ape yg sy boleh mkn dan badan sy boleh terima.. yg mana alergik tu sy x mkn.. kdg mil dtg hantar lauk sy bedal je lauk dia bg.. dia bebel suruh jaga pantang sy ye kn je.. dia dah balik sy pantang ikut cara sndiri.. bedal je semua.. yg penting manis2 masin2 kurg kan.. baru penyakit lain x singgah.. 😁😁

Boleh wak , masa kat hospital government saya lepas bersalin breakfast dorang kasi bihun singapore 😂

Boleh awak. Yang tak boleh is makanan yang awak alergik. Tu je.

3t trước

Sama-sama