Pembawakan Budak ?

Hi mommies. nak share sikit pengalaman. masa sebelum pregnant, sy ni org nye mmg tk mkn pedas. tp masa pregnant tiba2 jadi kebal dan semua bnda pedas nk bedal. lepas deliver baby, back to normal, diri yg asal nya tk mkn pedas. pembawakan budak nampaknya. mommies semua mcm mne? mesti ada yg lain macam rasa dia kan?? share la sikit ... ?

2 Các câu trả lời

Sy dulu masa pregnant anak ke-2, mulut tak tahan pedas.. pedas sikit sj pn dah rasa mcm terbakar, maka sblum ni mkn pedas² jg.. pembawaan budak kali..