pembawakan budak

hi mummy2, ada tak dkt sini yg tak boleh tengok suami sndiri? mesti rasa mcm nak marah je walaupun dia takda buat salah? ni salah satu pembawakan budak jgk ke? 😂

2 Các câu trả lời

masa awal prgnant...sya xboleh tngok suami...suami masuk rumah lepas habis kerja...mesti muntah²🤣...lepas tu teruk sngt muntah....suami call mak sya minta dtg KL teman sya balik penang...skrg pjj dgn suami...muntah² pun hilang...cuma klau call/vc dengar suara/tengok muka...akan mual🤣🤣🤣

terbalik plak dengan sya.. sya obsess dengan somi sya.. dia buat ppe smua sya ske tgok..kdng2 rkam2.. lpas tu msti cubit2 ppi sebb comel sngat.. geraam je kalau dtg dekat somi smpai cm nak naik rimas sebb nak melekat je.. 😆😆