Beli barang baby ft baby expo

Hi mommies?! Ada sesiapa yang dah start beli sikit sikit barang baby? Saya baru 2nd trimester tapi rasa nak beli sikit sikit dulu memandangkan nanti ada baby expo di Mid Valley, tarikh 21 July 2022- 24 July 2022 ini. So mommies yang nak mencari barang atau nak beli sikit sikit barang baby, jomlah ke baby expo. Tiada masalah kan if beli barang baby at 2nd trimester? Sebab saya risau akan datang makin mengah.

2 Các câu trả lời

hi mommy. mmg digalakkan utk mommy daddy shopping brg baby masa dah masuk second trimester sbb nanti bila dh masuk third trimester kita tk larat dh nk jalan jalan bawak brg

2y trước

okay baik thank you awak!

Saya plan nak beli on 3rd trimester