Pad berdarah

Mommies , just nak bagitau . Kalau ada apa2 pendarahan / spotting di awal kandungan kadang kala tidak normal , baiklah segera ke hospital . Tunjuk pad dengan kesan darah di sini tak menjanjikan mommies semua boleh sihat dengan jawapan2 yang ada . Masa buka buku pink pun nurse ada pesan kan , ada apa2 yang mommies rasa lain daripada biasa , segera ke hospital . Just saying ?

1 Trả lời

Betul..stp kli checkup kk nurse sellu pesan klu kuar darah trus refer hosp..