Buka buku pink

Hai mommies, saya nak tanya kalau baru nk pegi KK untuk bukak buku pink die just bg date saje kan utk bkk buku, boleh tak kalau mcm tu sy dtg ptg je sbb just amik date appoiment saje kan, sye call Kk tk dpt, sy bkerje cuti tkbnyk, tq mommies

2 Các câu trả lời

betul, walk in je ke kaunter ibu anak, sebab dia akan tanya alamat mana, macam saya pi kk kelana jaya, tapi nurse kata alamat rumah sekarang kena buka di kk taman medan, nanti dia bagi tarikh appointment buka buku. moga dipermudahkan 🤲🏻🥰

10mo trước

Saya pon taman medan hehe

Boleh. No problem mommy.

10mo trước

Tq awak