hb low, tak tahu nak buat macam mana

hi mommies, mommies ada tips tak untuk hb low? sekarang ni saya sedang hamil 11 minggu. kerap sangat nak pitam. saya dah cuba makan makanan yang boleh tambah darah, tapi masih rasa nak pitam. dr takde pulak bagi ubat untuk tambah darah. macam mana ye

16 Các câu trả lời

makan ubt maltofer ubt tmbh drh ❤️sy pun sllu pening jugak kdg tu...dr iberet tukr ke maltofer...bnyk mkn bayam buah tmbikai

Ubat 4 sekawan sis dapat tak ? Obimin atau iberet ? Atau sis boleh try ganilia . InsyaaAllah hb pun okay , badan pun ada tenaga .

2y trước

obimin/iberet tu ada 4 sekawan ni dlm 1 tablet...tp ada certain org tk blh mkn yg ni, dia akan mkn yg 4 sekawan tu

Mommy's cuba cari susu jenama WILDAN di fb. Susu ni dapat kembalikan & stablekan hb mommy yg low.. InsyaAllah..

2y trước

Sama2 😊

sy Hb selalu low awal2 pregnant.. doc suggest sy makan iberet.. dia kuat sikit..

saya pon mcm sis sepanjang pregnant mmg hb low. sampai msk hospital

Hb skrg brp?