Lendir keputihan + warna brown

Hi mommies mintak pendapat dan doa ye. Saya kat spender ada keputihan campur brown sikit. Pada tarikh 25.8.22. Kenapa ye? Tanda nak period ke? Saya tak pernah pulak alami tanda2 ni sebelum period. Kalau pregnant, 3 hari lepas ada buat opk test/upt test, dua2 negative. Period saya jangka lagi 3 hari lagi 28.8.22. Ada sesiapa alami yg sama? Mintak doa semua utk rezeki zuriat saya ye aamiin terima kasih semua

2 Các câu trả lời

Boleh jadi nak period atau implantation bleeding. Kalau implantation bleeding, in shaa Allah 2 - 3 hari lagi boleh dapat upt positive :)

nak period la tu. bru nak mula kekdg ade keluar spotting brownish.