Selera makan kurang trimester 3

Hi mommies, masuk trimester 3 ni selera makan sy dh berkurang mcm back to trimester 1 pulak. makin susah hati la sy ni sbb berat pun payah nak naik, ni selera pula hilang. ada tak mommies yg mcm ni ?

2 Các câu trả lời

saya selera okay tapi tak boleh makan banyak sebab nanti reflux. just make sure to eat nutrient dense food instead of sampah2, and makan kerap tapi sesikit.

macam saya juga 3rd trimester jd mcm 1st dulu muntah x nak makan semua , jd saya makan sikit2 je untuk alas perut