Ruam Tak Hilang

Hello mommies.. Korang pakai apa ye utk hilangkan ruam kt muka baby? Sbb dh pakai bepanthen still x hilang..beli krim kt farmasi pon still naik jgk.. Ade x krim lain yg elok?

6 Các câu trả lời

Baby ekzema ke?

5y trước

Gatal tu sbb dia gosok. Ada bwk jmpe doktor x? G klinik mntk krim pelembap. Nnti doktor bg. Kalau x teruk jgn pakai krim yg ada steroid. Lepas menyusu lap guna air pipi dia mlut dia. Mandikan dgn air suam dan kalau boleh jgn pakai apa2 sabun dlu ye.