Baby 10m kurg minum susu

Hi mommies, kerisauan sy. Bby sy kurg minum susu. Dh bertukar dari murah ke mahal, patah balik ke murah. Kira dh mcm² jenis. Dia minum. sehari lebih kurg 150ml 4 ke 5x selalunya, skg ni 90ml 4x pun susah payah naww nk habiskan. baby sy lahir dah mmg kecil. Disebabkan makan pun sikit², minum susu sikit², berat susah naik. Ni lepas demam, beratnya susut. pastu lg kurg minum susu, makan cm biasa. Ala kadar je.. Ada tips tak bg bertambah selera?

3 Các câu trả lời

demam 2 hari ja. cirit birit lebih seminggu. dh bhenti alhamdulillah..

demam dh kebah? dia mkn ok x?

1y trước

bru dapat berat yg 9bulan. hahahah. masih lg belum berat ideal.

demam dah ok?