Tahi baby 3 bulan warna hijau.

Hello mommies. Kenapa tahi baby sy tetiba bertukar warna hijau ya? Baby sihat je okay ceria.

Tahi baby 3 bulan warna hijau.
3 Các câu trả lời

ank bf ke susu fm? klu mcm saya bf ank hrtu berak warna hijau jgk saya tnya kat kk diorang ckp normal sbb saya byk mkn sayur so anak berak warna hijau tp lama2 dia berak warna kuning normal tu balik.klu susu fm saya kurang pastu tp saya tgk warna ni okay lagi la tu bgi saya la.

3t trước

Klu baby msih ok, x ngs2 x fussy maybe blh monitor dlu. Selain sayur, kdg klu baby mnum byk foremilk berbnding hindmilk pn boleh jd warna mcm tu. tp klu sis risau blh je jumpa doctor.

Greenish tan is normal

Refer poop chart ni