POPOO

nak tanya... kalau baby berak tahi warna hijau gelap tu apa problem dia ekk? baby saya dah 5bulan lebih. selalu berak tahi warna mustard. harini jee warna hijau gelap.

4 Các câu trả lời

Mungkin anak awk byk minum foremilk berbanding hindmilk. Foremilk ni susu dpn yang mendungi air yang banyak. Susu agak cair. Kalau hindmilk ni susu belakang y agak pekat dan mempunyai zat yang berlemak

Warna najis bayi sebulan 3 minggu mcmni normal ke? Full fm.. sorry letak gmbr skali

4y trước

newborn kalau minum susu ibu memang warne najis gelap , sebab die kelua kan semua makanan time die dalam rahim , kalau die start minum susu formula baru najis nyaa warnee mustard . tapi kalau sis risau refer doc .

Berubah bulan sis. Baby nak membesar mmg mcm tu

Menyusu badan sepenuhnya atau fm sis?

5y trước

full bf