7 week pregnant tapi ada keputihan berwarna coklat

Mommies kat sini nak tanya normal atau tidak 7 weeks pregnant tapi ada keputihan warna2 coklat . Saya sempat puasa 1 hari je.. lainnya risau.. die mcm nk bleeding tapi takde.. sometimes i sapu sikit bhagian bawah i tgk keputihan berwarna coklat2..anyone boleh terangkan?

2 Các câu trả lời

normal..boleh je puasa cm biasa...nk lebih lanjut boleh tanya kk...sya 7 minggu dulu pon cm bleeding sikit2 kita...bila check x de apa2...sya bnyak membaca dr google..rahim dgn hormon dgn berubah..sbb tu jd cm bleeding sikit2...