Keputihan coklat

Normal ke keluar keputihan sikit tapi berwarna coklat cair , usia kandungan 20 minggu 5 hari. Perut agak mengeras. Tapi tak rasa sakit apa2

3 Các câu trả lời

Tolong check segera, sy baru je lps bersalin 19weeks, baby premature & meninggal dunia, penantian kami selama hampir 11tahun, kesian anak sy yg berumur 11tahun tu hysteria dia lps tau baby dah takde. Sy ituhari Turun tanda mcm keputihan tapi warna kekuningan, dah jmp doc di PAC, doc ckp keputihan tp sy rasa sebenarnya tu tanda nak bersalin sbb dia turun cecair tu terlalu bnyk. Tak lama lepas tu sy contraction, makin lama makin sakit sampailah terberanak sendiri dlm wad, tak masuk labour room pun sbb doc ckp sy belum nak beranak. Padahal dah ckp pada doc air ketuban dah pecah, memang dah nak beranak lah maknanya kan, ntah lah jadi pening bila memikirkan 🥺 Semoga kandungan awk baik2 sahaja, dan selamat hingga cukup bulan nanti 🤲🏻

9mo trước

saya pun baru je 20w tapi sakit perut sngt lain mcm, kenapa ye?😭 ke sbb keputihan, sy mmg bnyk keputihan pun yg keluar, putih susu dan kuning sikit,

keputihan yg normal masa pregnant warna putih susu and transparent jeee. kalau selain drpd tuu baik gii checkup cpt ii

keputihan kalau selain warna putih, tak normal sis. boleh check dengan doktor. mungkin awak ada spotting.