Keputihan berwarna coklat

Keputihan berwarna coklat awal trimester ke2. Adakah saya patut risau? #1stimemom

Keputihan berwarna coklat
4 Các câu trả lời

maaf puan...ikut pglmn sy...sepanjang mengandung.. asyik bleeding . spoting.. anak 1st mcm ni....detect GBS. anak 2nd mcm ni juga....sampai hujung2 pregnancy. Cuma yg 2nd xda GBS...Doc kata servik lembut masa pregnant. apa2 pun reffer emergency terus...xlah kita risau kan...

2y trước

jadinye doktor ada bg puan mkn ubat ape2 x? baby lahir ikut due x puan? sbb sy cmni juga, asyik spoting dr awal pregnant hingga sekarang 27w..

Boleh jadi tanda2 gugur ya. Boleh jadi juga proses penempelan. Apa2 pun pergi klinik pakar wanita. Bagitahu ada spotting. Minta ubat kuat rahim. Banyakkan berehat dan bedrest. Jgn buat kerja berat langsung. Jgn jalan banyak

patut risauu.... saya kluar spotting dah 2x... 29/8 sekali... 7/9 ni sekali.... 2x juga saya jumpa doktor.... risau punya pasal.... cume ada luka perineum sikit... .alhamdulillah .. baby ok.... saya 21 week....

Refer doktor ya puan.