7 week pregnant tapi ada keputihan berwarna coklat

Mommies kat sini nak tanya normal atau tidak 7 weeks pregnant tapi ada keputihan warna2 coklat . Saya sempat puasa 1 hari je.. lainnya risau.. die mcm nk bleeding tapi takde.. sometimes i sapu sikit bhagian bawah i tgk keputihan berwarna coklat2..anyone boleh terangkan?

2 Các câu trả lời

saya puasa penuh 2hari. tapi semalam lepas buka saya korek makin banyak pulak lendir coklat keluar. harini saya tak puasa. tiap kali korek mesti ada. saya risau sangat. saya doakan baby kita sihat dan kuat. semoga Allah lindungi kita semua.

2y trước

Amin moga urusan kita dipermudahkn dan puasa kita diterima InshaAllah

normal..boleh je puasa cm biasa...nk lebih lanjut boleh tanya kk...sya 7 minggu dulu pon cm bleeding sikit2 kita...bila check x de apa2...sya bnyak membaca dr google..rahim dgn hormon dgn berubah..sbb tu jd cm bleeding sikit2...