sakit perut Cirit Birit tanda nk Bersalin?

Mommies! Kalau kita rsa sakit2 perut & kerap ke toilet cirit birit tu ada kena mengena dgn tanda2 nk bersalin ke? Perut memulas2 harini dah penat ulang alik ke toilet. Harini bru masuk 37weeks. Pls share mommies your experience the nearest time to deliver

1 Trả lời

Tak kot. Kalau pinggang bawa sakit kerap, atau ada cecair kluar bole ke hosp cek.

5y trước

Tahan kencing mmg sakit coz pundi kencing kt jd sempit time pregnant 😊nanti kandungan dah besar akan lg kerap kencing.