Tanda2 bersalin ke?

Sy bru 35w,dh 3 Hari perut sakit..kjap ok kjap sakit..n kerap ulang alik ke toilet..ni tanda dh nk bsalin ke?atau kontraksi palsu

3 Các câu trả lời

sejam brp kli rse sakit tu? contraction palsu sejam rse skli, pastu next rasa gap tu jauh dlm 2 3jam seterusnya

2mo trước

haah palsu je tu sis, klau tanda bersalin, contraction tu sejam 3 4kli rasa

klu sy plk ngeras kerap²..bru 35w++..skrg berasa sakit² pinggang,lenguh² pinggul n paha

2mo trước

35w,5hri perut mengeras tapi kejap ok kejap tidak..masa nak baring baru perut x mengeras..kerap ke tandas juga..

Kalau contraction betul sis nak tidur pun tak boleh