Tips banyakkan air susu badan

#pleasehelp #firstmom #firstbaby #ingintahu macam mana nak banyakkan air susu badan , baby sya x direct feeling.. sya cuma pump .. skrg susu makin kurang .. ada tips tak .. tolong bantu ..

3 Các câu trả lời

try minum air rebusan letak kurma merah, biji goji, barli & longan. nak manis tambah gula batu sikit. saya dulu amal tu alhamdulillah susu bnyk. lg1 sis boleh try ke frmasi kata nk ubt tuk tmbh susu. kalo pam tu seelok gap 2 ke 3 jam je. jangan gap lama. tu yg punca susu jd berkurang

2y trước

ada je sis. saya sebelum ni mkn ubt frmasi je.

puan cuba try stimulate guna air liur anak puan. walaupun dia tak direct feeding. maybe boleh try bagi dia hisap main2 tu. ataupun boleh cuba tips di sini https://my.theasianparent.com/cara-banyakkan-susu-badan-2

2y trước

ok sis tq tips nya ..

hoclicks pun booster milk. sy minum hoclicks sesudu teh, sminggu bengkak susu. walaupun pam 2.3jam sekali. serik nk minum hoclicks.