Banyakkan susu badan dan pekatkan

hai nak tanyala harini masuk 27 hari berpantang, susu makin drop. Sebelum ni saya tak df sebab baby kuning, just pam je tapi tak bagi baby. baby isap formula. biasa pam dapatla 2 oz kekadang tapi makin hari makin drop. ada tips tak untuk banyakkan susu dan pekat kan. saya nak mula df tapi bila baby hisap dia macam tak puas, saya jadi down#firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Dari awal pam susu ke? Boleh dapatkan bimbingan dgn nurse laktasi di KK mesra bayi atau kaunselor laktasi bertauliah. berhampiran puan. consultation online pun boleh. follow Medsos #kakak susu atau owh didiyana dan group fb Happy breastfeeding Malaysia.

Pam tk kasi minum pun tetap akan ada supply kalau awk jaga waktu pam, stiap 2/3 jam pam, badan dh detect ada demand tu,