Ceaser & Jogging

Hi Mommies.. Esp yg ceaser tuu. Hehe. Bila mommies mula buat exercise? Jogging pula bila? Thanks ❤️

5 Các câu trả lời

Mcm sy bby dh umo 8bln..sy pn czer.. takat ni berani xcersize berjln kaki je sis pusing keliling garden..nk lasak2 mmg xbrani..sbb ada doc kata better tggu setaun or 2 taun..make sure btl2 rekaber inside.. tp pape pn depend pd ketahanan bdn msing2 mcmne.. atau sis buat zumba je dkt rumah..senaman biasa2..

Saya czer anak pertama. Consult with your doctor bila awak rasa badan dah ready untuk bersukan.After setahun rasanya, i berani ber jogging, jump rope and buat aktiviti2 lasak. Cuba rasa tempat czer tu kalao rasa sakit masa buat aktiviti, jangan buat dulu.

Lasak tu better setahun ke atas.. Tp ats bdn juga,ada stgh tmpt luka tu xsakit.. klo boleh buat mild exercise dlu.. Klo xsakit boleh next step.. Sy cezer, sllunya start 6bulan ke ats.. Zumba ke, yoga dlu ke..

Sy bersalin czer bln 11 2019.. skrg BBY dah masuk 3 bln...still takot nk buat xcercise..apatah lagi nk jogging..rasa ngilu Kat perut bila melompat...😂😂😂

Setahun ke atas..tu pun.masih takut lg..nak buat kerja berat or exersise