jogging

Hai saya 24 weeks pregnant.. Ok ke kalau saya jogging? Sebab sebelum. Pregnant saya memang selalu jogging dan saya stop bila tau pregnant.. Kalau saya start balik jogging sekarang takpe ke?

2 Các câu trả lời

Joging macam lari2 anak gitu boleh je sis. Tapi kalau penat, pls stop ye. Kejap2 pon ok. Jalan laju pon dikira keluar peluh jugak 🥰 kalau baby mengeras, rehat jap ye.

5y trước

Okeyh tq sis :D

Yup. Boleh. Monitor your suitable heart rate especially time pregnant. Sebab our heart rate max during pregnant dah makin kurang. So, kena kurangkan intensity.