Minum Neskafe

hi mommies.... dr 1st b4 pregnant mmg feveret minum neskafe bleh dkatakan sehari minum 2/3 gelas... smpai la sy dpt taw sy pregnant tp still minum neskafe cuma pgambilan 1gelas dlm sehari... skrg sy masuk 24week pun masi x bleh buang tabiat minum neskafe... nurse ckp klaw bleh jgn minum... tp sy minum juga sbb sy bleh terhidu bau neskafe sj ...tp sy minum neskafe kasih selang 2/3 jam selepas mkn ubat yg dberi oleh doktor.... ??susa sngat buang tabiat minum neskafe...

2 Các câu trả lời

smala.. sy pun mnum kopi juga... selang 2/3 jam mkn ubat yg nurse bagi.. hehe

xelok minum minuman berkafein