35w4h mengeras

Mommies doakan saya. Semalam walk in ke hosp sbb baby asyik mengeras. Buat ctg dah ada contraction, bukaan 2cm.. Kene cucuk dexa sbb baby belum matang, tp berat ikotkan scan dh okay (2.6kg -2.8kg anggaran). Kejap lagi kene suntikan kedua dexa. ? Doakan saya selamat bersalin secara normal harini, bukaan cepat.. Aamiin.

35w4h mengeras
134 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan segala urusan urusan. Keep strong and no worries. Everything will be OK.