Cucuk Dexa 25 minggu

Hai semua. Ada yg bpengalaman cucuk dexa 25 week? Ada leaking ketuban sikit, n bby mengeras 2 in 10 minutes. Doc refer hosp, warded n cucuk dexa. Ada yg berpengalaman? Now leaking dh stop, and skali je lelehan tu n x byk. Doakan yer sy bersalin ikut due yg sepatutnya. ☺#firstbaby #bantusharing #cucukdexa

3 Các câu trả lời

masa 25 weeks tu jadi ke cucuk dexa?

1y trước

Masa kene cucuk dexa tu, puan kene tahan kat wad ke? ke tak

mcm Mana skrg?Masih ada leaking?

3y trước

Owhh.. Skrg paras ketuban ok? Sama2 kita doa smoga semuanya selamat.. berdebar jgk ni lepas leaking haritu huhu.. aritu leaking byk x? mmg konfirm ye ketuban?

Semoga dipermudahkan 🥰

2y trước

alhamdulillah sy bersalin 39week1day.. 🥰