Bayi Pramatang

Hi mommies, boleh share tentang bayi pramatang .. macam mana keadaan anak semasa di NICU & berapa lama anak di NICU .. keadaan anak saya sekarang masih lagi belum boleh bernafas sendiri & bergantung dengan mesin .. anak saya juga baru shj ada jangkitan kuman di paru-paru dia .. hari ini hari ke-8 di NICU = 26 weeks

1 Trả lời

Akk x de pengalaman. Tp adik akk lahir czer..ank kena jangkitan kuman..8 hari jgk lh ank di nicu..alhdulillah semuanya ok..

5y trước

Awal 2 minggu jer..tp baby kecik 2.3kg.