Pam susu sambil makan

Mommies! Boleh ke kalau kita pam susu sambil makan? Ada nmpk officemate buat cmtu. Ada plk org tua2 ckap tkut bby cacing😅 #bantusharing #pregnancy #advicepls #breastfeeding

7 Các câu trả lời

org tua kata kerap pam susu akan cair 😂 sejak tuu saya tak ambik peduli pasal kata org tua2 yg tak logik. iyakan je tp jgn ikut.

2y trước

Hahaha mcm2 petua dorang ni kadang

Hi sis. Takda masalah pun makan semasa pam susu. Boleh refer doc atau breastfeeding specialist berkenaan ilmu breastfeeding

Dgr nasihat pakar penyusuan / doktor, usah dgr ckp2 org yg tak ada tauliah😌

kata kata orang tua tak semua betul 😭😭😭 dengar kata doctor

jgn percaya bukan2..baca bismillah,doa baik2..

macam-macam lah mitos ni 😂

xde mslh pun