Nak minta pendapat

Hi mommies, boleh bagi suggestions brand susu yang sesuai untuk early pregnancy? And bila sesuai untuk minum? Saya baru 4 weeks. Adakah masih terlalu awal? Boleh minta pendapat?Thank you in advance mommies ✨🙏🏻

2 Các câu trả lời

kalau taknak gula banyak better amik hl dalam hl pun ada folic asid. skrg susu banyak gula better amik hl dulu takut nnti kalau minum air gula sangkut gdm kalau minum sembarang susu

9mo trước

susu HL

Saya pernah cuba susu anmum materna, tapi better tak perlu sbb berak jadi cirit dan gula tinggi.

9mo trước

I see, maybe kurang sesuai dengan sis. Cz ramai yg suggests susu anmum. Cuma bila tengok semula ingredients, amount gula dalam tu agak mengerikan 🤭