Minyak kelapa dara

Assalamualaikum and Hi to all beautiful mommas . Nak minta pendapat . Start usia kandungan berapa weeks ya kita boleh amalkan minyak kelapa dara ? Saya sekarang 33weeks . And ada brand yang recommended ? Thank you in advance mommies 🫶🏻

5 Các câu trả lời

saya start masuk 7 months dah consume minyak kelapa dara walaupun jarang2 sbb malas 😂 saya beli brand d aura

3mo trước

Refer socmeds , banyak yang recommends brand ni . Thank you sis for your sharing 🫶🏻

Sy Minum start 7 bulan I bersalin normal x Ade koyak atau jahit 7 cm baby dah Keluar 2.8kg 😄

3mo trước

Alhamdulillah , mudah process bersalin . Thank you sis for your sharing . Doakan all May mommies dipermudahkan process melahirkan . Lancar tanpa koyak . Insyallah 🫶🏻

start 26week sy amal. haa brand aura tu elok tapi sy mak buat sniri haha

3mo trước

haah byk proses tu dn mmg payah. sy pon x reti buat. mak yg rajin buat suruh mnum haha

kelapa dara yg mcmman tu mommies blh share tak 😊

Waalaikumsalam. Untuk apa tu mommy?

3mo trước

Antara kebaikkan minyak kelapa dara