Nak minta pendapat

Hi mommies, boleh bagi suggestions brand susu yang sesuai untuk early pregnancy? And bila sesuai untuk minum? Saya baru 4 weeks. Adakah masih terlalu awal? Boleh minta pendapat?Thank you in advance mommies ✨🙏🏻

2 Các câu trả lời

Saya pernah cuba susu anmum materna, tapi better tak perlu sbb berak jadi cirit dan gula tinggi.

9mo trước

I see, maybe kurang sesuai dengan sis. Cz ramai yg suggests susu anmum. Cuma bila tengok semula ingredients, amount gula dalam tu agak mengerikan 🤭