Senggugut After Bersalin...

Hi mommies.. Biasanya org ckp lpas bersalin dh tak senggugut kan? Tp knpa sy still rsa senggugut yer? . Lg 1 lpas brsalin mmg kitaran period sy cantik je. Msti on time atau lewat sehari mcm tu. Tp skrg ni dh lewat nk masuk 5 hri dh. Knpa yee? Bhya tak?

2 Các câu trả lời

Hi mommy, saya lepas bersalin still ada rasa senggugut juga. Tapi tidak setiap bulan. Ada 1 bulan tu kitaran haid saya melebihi 40 hari, maksudnya lebih 5 hari juga period lambat. Tapi, itu disebabkan hormon yg tidak stabil. So don't worry sangat okay.

Breastfeed tak? sb klau breastfeed xperiod biasanye. klau senggugut blh minta advice doc sb badan org lain2 kan.