Period pain 🥴

Hi ibu2..ada x yg lepas brsalin bila mai period x tak rasa sakit senggugut dah ? Sy hari tu lepas habis pantang beberapa bulan terus sy mai period tp masa tu tak rasa senggugut pon, taw2 period dh 😃...rasa happy la jgak sbb xrasa sakit dah 😊...teringat org kata, bila dh brsalin xkn rasa sakit senggugut dah...tp bulan nie, bila mai period tiba2 ja rasa senggugut plak dah😖 Ke sbb sy dh stop ubat perancang menyebabkan rasa sakit senggugut tu ?😅 Fyi, sy start ambk ubat perancang lepas pantang..Nak tnya pengalaman sikit..kot2 ada senasib mcm saya ke...apa yg ibu2 buat ?

1 Trả lời

pn boleh try set ni utk kurangkan period pain n masalah dlman wanita. ni utk ibu lepas pantang juga kopi jamu tu n sbg milkbooster utk baby www.wasap.my/60129876070/nufiyacombo